Preguntes sobre les mesures COVID

Sí! A dins el recinte trobareu barres i foodtrucks, amb opcions per tothom. Per a informació sobre al·lèrgies, intoleràncies i altres podeu enviar un correu a info@telecogresca.com.
Hauràs de presentar el teu certificat COVID digital a l'entrada. Dins el recinte serà obligatori l'ús de mascareta així com el de gel hidroalcohòlic, menys quan s'estigui consumint.

Preguntes sobre entrades

No. Les entrades són personals i intransferibles.
Sí. Al mail on vas rebre les entrades trobaràs un enllaç on podràs realitzar el canvi de nom, una única vegada i fins 10 dies abans de la Telecogresca. Una vegada passat aquest període, o si has adquirit l'entrada amb menys de 10 dies d'antelació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a tpv@telecogresca.com
Amb l’entrada simple (17€) podràs accedir a la Telecogresca. Amb la completa (22€), a més a més tindràs el got de l'edició i dues consumicions. Una consumició és intercanviable per 1 cubata o 2 birres/refrescos/aigües. Les entrades a taquilla no inclouen cap consumició.
Es poden comprar entrades a taquilla fins a fi d’existències sempre que no s’hagin exhaurit abans. El preu a taquilla serà de 25€ per entrada.
La informació sobre els punts de venda d’entrades físiques la trobareu properament a través d'aquesta pàgina web i a les nostres xarxes socials.
+ info

Preguntes sobre l'accés al Festival

La Telecogresca està recomanada per a majors de 18 anys, ja que és un festival dirigit al públic universitari. Tot i així, s’hi pot accedir lliurement a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys hauran d'accedir al recinte acompanyats del seu tutor/a legal i amb la documentació indicada al punt 7.2 de les condicions de venda. En cas de dubte, podeu enviar un correu a menors@telecogresca.com
No, a dins trobareu barres on adquirir-ne.
No, llevat que et compris una altra entrada quan vulguis tornar a entrar...
No disposem d’aparcament propi, però disposeu de diverses zones d’aparcament gratuït a les rodalies del Fòrum de Barcelona. Tot i així us animem a utilitzar el transport públic!
Sí, serveixen el DNI, Passaport o Carnet de conduir.
El teu Carnet del Club Super 3 vell no compta com a document d’identificació oficial tot i que te l’estimis molt.
El festival obrirà les seves portes a les 18:00h i les tancarà a les 3:00h

Altres preguntes sobre la Telecogresca

A nosaltres també!!!
I com que ens n’alegrem molt, podem parlar-ne junts si ens envies un correu a comushocurreu@telecogresca.com
Pots contactar amb objectesperduts@telecogresca.com indicant la descripció de l’objecte que busques.
Si el que vas perdre va ser la dignitat, no et preocupis, a tots ens ha passat alguna vegada ;)
Una vegada hagis entrat al recinte, uns metres passada l'entrada, a mà dreta trobaràs la taquilla de bescanvi, on podràs aconseguir les teves consumicions.
L’horari de les actuacions dels artistes es publicarà a les nostres xarxes.
La Telecogresca és un festival sense ànim de lucre organitzat majoritàriament per estudiants d’Enginyeria de Telecomunicacions. Organitzem la Telecogresca perquè ens agrada!!! :D
Si en una edició hi ha beneficis, es destinen per a l’edició de l’any vinent. Si tens ganes de comprovar-ho de primera mà pots venir a saludar-nos al nostre despatx del Campus Nord!