Preguntes sobre entrades

Amb l’entrada simple (17€) podràs accedir a la Telecogresca. Amb la completa (22€), a més a més et donarem el got i les teves consumicions, que podràs escollir entre:
  • 2 cubates
  • 4 birres/refrescs/aigües
  • 1 cubata i 2 birres/refrescs/aigües
La informació sobre els punts de venda d’entrades físiques la trobareu properament a través d'aquesta pàgina web i a les nostres xarxes.
Es poden comprar entrades a taquilla fins a fi d’existències sempre que no s’hagin exhaurit abans. El preu a taquilla serà de 25€ per entrada.
No. Les entrades són personals i intransferibles.
Sí, els canvis de nom es poden demanar fins una setmana abans de la Telecogresca.
Per a fer-ho heu d’enviar un correu a tpv@telecogresca.com des de l’adreça de correu que vau utilitzar per a realitzar la compra.
+ info

Preguntes sobre l'accès al Festival

Sí, serveixen el DNI, Passaport o Carnet de conduir.
El teu Carnet del Club Super 3 vell no compta com a document d’identificació oficial tot i que te l’estimis molt.
La Telecogresca està recomanada per a majors de 18 anys, ja que és un festival dirigit al públic universitari. Tot i així, s’hi pot accedir lliurement a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys hauran d'accedir al recinte acompanyats del seu tutor/a legal i amb la documentació indicada al punt 7.2 de les condicions de venda. En cas de dubte, podeu enviar un correu a menors@telecogresca.com
No, a dins tindreu barres on adquirir-ne.
No, a no ser que et compris una altra entrada quan vulguis tornar a entrar...
Una vegada hagis entrat al festival, per sobre de l’Escenari Digital, trobaràs la taquilla de bescanvi, on podràs aconseguir les teves consumicions.

Altres preguntes sobre la Telecogresca

El festival obrirà les seves portes a les 18.30 h i les tancarà a les 4.00 h, considerant el canvi d’hora que tindrà lloc aquell mateix dia, ja que a les 3:00 h seran les 4:00 h.
L’horari de les actuacions dels artistes es publicarà a les nostres xarxes.
Tenim sortides des de Girona i Vic. En el cas que sigueu un grup de 25 persones, podeu demanar-nos que posem un autobús des del destí que vulgueu enviant un correu a info@festymas.es.
No disposem d’aparcament propi, però disposeu de diverses zones d’aparcament gratuït a les rodalies del Fòrum de Barcelona. Tot i així us animem a utilitzar el transport públic!
Sí, i tant!
Per a informació sobre al·lèrgies, intoleràncies i altres podeu enviar un correu a info@telecogresca.com.
Pots contactar amb objectesperduts@telecogresca.com indicant la descripció de l’objecte que busques.
Si el que vas perdre va ser la dignitat, no et preocupis, a tots ens ha passat alguna vegada ;)
La Telecogresca és un festival sense ànim de lucre organitzat majoritàriament per estudiants d’Enginyeria de Telecomunicacions. Organitzem la Telecogresca perquè ens agrada!!! :D
Si en una edició hi ha beneficis, es destinen per a l’edició de l’any vinent. Si tens ganes de comprovar-ho de primera mà pots venir a saludar-nos al nostre despatx del Campus Nord!
A nosaltres també!!!
I com que ens n’alegrem molt, podem parlar-ne junts si ens envies un correu a comushocurreu@telecogresca.com