Preguntes sobre les mesures COVID

En el cas que s’ajorni, les entrades seguirien tenint validesa per la nova data, però hi hauria la possibilitat de retornar l’entrada. En el cas que es cancel·li, es tornarien els diners automàticament.
Els assistents hauran d’estar asseguts als llocs que els hi han estat assignats i només es podran aixecar per anar als lavabos o al servei de barra i restauració. S’haurà de portar mascareta en tot moment i l'entrada i la sortida es farà de manera esglaonada per evitar aglomeracions.
Sí, sempre que les mesures sanitàries del moment ho permetin.
Durant el vermut hi haurà servei de restauració sense mobilitat. Es podrà consumir cervesa, vermut, aigua i bosses de patates fregides. També hi haurà cervesa per a celíacs. Durant els concerts de la tarda a causa de la normativa de tancaments de servei de restauració a les 17h no es podrà servir a l'interior, i per tant, es podrà entrar menjar de fora.
Us recomanem que seguiu les indicacions sanitàries per viatjar amb baixa densitat, respectant la màxima distància possible entre els ocupants del transport i fent ús de la mascareta. En cas que vingueu amb vehicle propi, taxi o VTC recomanem no excedir les dues persones per cada fila de seients.

Preguntes sobre entrades

L'Entrada Grada es ven individualment i assigna al portador una localitat dins la graderia. En el cas de ser un grup, per seure junts s'haurà de fer una compra conjunta. L'Entrada Pista es ven en packs de 4 entrades i assigna al grup una taula en la zona de la pista.
No, l'entrada et dona accés per un dia i escenari concret.
No. Les entrades són personals i intransferibles.
Sí, els canvis de nom es poden demanar fins una setmana abans de la Telecogresca. Per a fer-ho heu d’enviar un correu a tpv@telecogresca.com des de l’adreça de correu que vau utilitzar per a realitzar la compra.
Es poden comprar entrades a taquilla fins a fi d’existències sempre que no s’hagin exhaurit abans. El preu a taquilla serà de 25€ per l'Escenari Laplace, 30€ per l'Escenari Fourier i 10€ pel Vermutillo.
+ info

Preguntes sobre l'accés al Festival

Sí, es pot portar aigua en ampolles de plàstic de fins a màxim 50 cl sense tap. A dins les fonts del Fòrum estaran obertes. Durant el vermut no es pot entrar beguda.
Sí, serveixen el DNI, Passaport o Carnet de conduir.
El teu Carnet del Club Super 3 vell no compta com a document d’identificació oficial tot i que te l’estimis molt.
La Telecogresca està recomanada per a majors de 18 anys, ja que és un festival dirigit al públic universitari. Tot i així, s’hi pot accedir lliurement a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys hauran d'accedir al recinte acompanyats del seu tutor/a legal i amb la documentació indicada al punt 7.2 de les condicions de venda. En cas de dubte, podeu enviar un correu a menors@telecogresca.com
No, levat que et compris una altra entrada quan vulguis tornar a entrar...

Altres preguntes sobre la Telecogresca

Divendres obrirem portes a les 16h i les tancarem a les 22h, dissabte començarem amb el Vermutillo que serà de 12h a 15h i finalment els concerts que seràn de 17h a 22h.
No disposem d’aparcament propi, però disposeu de diverses zones d’aparcament gratuït a les rodalies del Fòrum de Barcelona. Tot i així us animem a utilitzar el transport públic!
Pots contactar amb objectesperduts@telecogresca.com indicant la descripció de l’objecte que busques.
Si el que vas perdre va ser la dignitat, no et preocupis, a tots ens ha passat alguna vegada ;)
La Telecogresca és un festival sense ànim de lucre organitzat majoritàriament per estudiants d’Enginyeria de Telecomunicacions. Organitzem la Telecogresca perquè ens agrada!!! :D
Si en una edició hi ha beneficis, es destinen per a l’edició de l’any vinent. Si tens ganes de comprovar-ho de primera mà pots venir a saludar-nos al nostre despatx del Campus Nord!
A nosaltres també!!!
I com que ens n’alegrem molt, podem parlar-ne junts si ens envies un correu a comushocurreu@telecogresca.com